چهارشنبه , 26 دی 1403 - 1:04 بعد از ظهر

نگاه رو به آینده فولاد مبارکه با توسعه تکنولوژی و خلق ارزش افزوده از طریق نوآوری و دانش

به گزارش نویدصنعت نیوز، محمد یاسر طیب نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، امروز شنبه ۴ آذرماه ۱۴۰۲ در آئین امضای سندهای همکاری توسعه اقتصاد دانش بنیان در حوزه صنایع فلزی و معدنی در خانه فناوری و نوآوری ایراناظهار کرد: باوجود مشکلات برق و گاز و همچنین تامین سوخت مورد نیاز برای پیش برد فعالیت های مجتمع، ما با صد در صد توان کار کرده ایم و به این فعالیت خود ادامه خواهیم داد.

وی افزود: باید به این نکته اشاره کرد که درحال حاضر، بالای ۹۰ درصد تجهیزات مورد استفاده در فولاد مبارکه داخلی است ‌و از توان و ظرفیت های داخل استفاده شده است.

طیب نیا خاطرنشان کرد: جهت استفاده از توان داخلی، دانش ساخت تجهیزات و نقشه های مورد نیاز این مجتمع بومی سازی را در دهه ۹۰ آغاز کردیم . امروز ما در فولاد مبارکه در نقطه افتخار ایستاده ایم و رمز موفقیت فولاد مبارکه استفاده صد درصدی از ظرفیت های داخلی است.

وی گفت: متاسفانه باید این نکته را بگویم که ما در ایران، توانایی خلق ارزش افزوده از تکنولوژی و نوآوری های جدید را نداریم. ما با رقبای جدی مواجه هستیم که رو به آینده درحال حرکت هستند. بنابراین اگر به توسعه تکنولوژی دست پیدا کنیم موفق تر خواهیم بود و چنین چیزی نیاز به زیر ساخت خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تاکید کرد: اگر بتوانیم به اصل مطلب یعنی توسعه تکنولوژی و خلق ارزش افزوده از طریق نوآوری و دانش دست یابیم به اهداف مد نظر خود خواهیم رسید. تحقق این امر نیازمند زیرساخت است و ما این زیرساختها در کشورهای توسعه یافته مشهود است. اهتمام شرکت فولاد مبارکه در تامین زیرساختها با ورود به سیستم ریل گذاری و نیروگاه، استحصال گاز طبیعی با همین هدف بهره گیری از ظرفیت ها در نهضت بهره برداری صورت گرفته است.

وی با تاکید بر تامین زیرساخت در حوزه دانش و فن آوری گفت: توان مدیریتی فولاد مبارکه و ظرفیتهای موجود در گروه فولاد مبارکه این امکان را به ما می دهد که در توسعه زیرساخت دانش و فن آوری در صنعت فولاد هم پرقدرت ظاهر شویم.

درباره ی نوید صنعت نیوز

مطلب پیشنهادی

چین آماده رمزگشایی از رازهای کیهانی با آشکارساز غول‌پیکر نوترینو JUNO!

در قلب چین، در اعماق 700 متری زیر زمین، یک پروژه علمی عظیم در حال شکل گرفتن است که می‌تواند درک ما از کیهان را متحول کند. آشکارساز نوترینوی جیانگ‌من (JUNO)، یکی از بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین آشکارسازهای نوترینوی جهان، مراحل پایانی ساخت خود را می‌گذراند و انتظار می‌رود تا پایان سال 2024 به بهره‌برداری برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *