چهارشنبه , 26 دی 1403 - 8:53 قبل از ظهر

تأکید رئیس قوه قضاییه برای بررسی و رفع مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه امور ثبتی و مالکیت معنوی

رئیس قوه قضاییه از نمایشگاه فناوری نانو بازدید کرد و با محصولات و دستاورد‌های نانویی کشور آشنا شد. او بر توسعه فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و به کارگیری فناوری‌های نوین در خدمت‌رسانی قضایی تاکید کرد.

وی در جریان بازدید از محصولات نانویی در حوزه‌های مختلف صنعتی، پزشکی، ارتباطی، دفاعی، کشاورزی، محیط زیستی، نفت و انرژی، با متخصصان و فعالان این حوزه گفت‌وگو کرد و از کیفیت و قیمت محصولات داخلی نسبت به مشابه خارجی ستایش کرد.

حجت الاسلام اژه ای همچنین بر رفع موانع صادراتی و ثبتی شرکت‌های دانش‌بنیان و محصولات نانویی اصرار کرد و خواستار بازاریابی مناسب و شناساندن محصولات دانش‌بنیان به بخش‌های صنعتی و تولیدی داخلی شد.

رئیس دستگاه قضا در جریان این بازدید خطاب به معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور تاکید کرد که تدابیر و تمهیدات مناسبی را در جهت بازاریابی محصولات دانش‌بنیان و همچنین رفع موانع صادراتی شرکت‌های این حوزه اتخاذ کنید و این نکته را هم متذکر شد که فهرستی از مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه امور ثبتی و مالکیت معنوی را جهت بررسی و رفع ارائه کند.

وی با اشاره به اینکه باید تمهیدات و اقدامات مبسوط و گسترده‌ای جهت شناساندن محصولات دانش‌بنیان و تولیدات حوزه نانو به کارخانه‌ها و بنگاه‌های صنعتی و تولیدی داخلی صورت گیرد، افزود: به هیچ وجه قابل قبول نیست که بخش‌ها و بنگاه‌های داخل کشور، محصولی را که نمونه پیشرفته داخلی و بومی دارد و از نظر کیفیت و قیمت بر مشابه خارجی مزیت دارد، نادیده انگارند و نمونه خارجی آن را تهیه کنند.

رئیس عدلیه ایران، در غرفه «محصولات در حال توسعه فناوری دارای نوآوری جهانی» از دستاورد‌های نانویی حوزه پزشکی و سلامت که برای کشور جهش‌آفرینی به همراه دارند، بازدید کرد و بر تقویت این بخش به لحاظ ارتباط آن با سلامت و بهداشت مردم تاکید کرد.

وی در غرفه صنایع نانوتک نیز حضور یافت و از محصولات و تولیدات این حوزه که در صنایع، نیروگاه‌ها، پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها کاربرد وسیع دارند و کشور را از محصولات خارجی بی‌نیاز می‌کنند، آگاه شد.

درباره ی نوید صنعت نیوز

مطلب پیشنهادی

شش بانوی پژوهشگر دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع پراستنادترین پژوهشگران کشور

براساس آخرین گزارش مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، ۶۶۵ بانوی پژوهشگر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *