پنجشنبه , 4 بهمن 1403 - 2:05 قبل از ظهر

عضو هئیت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزیده سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست کشور 

دكتر محسن سليماني عضو هيئت علمي دانشكده منابع طبیعی، در بخش متخصصين و محققان دانشگاهي رتبه سوم سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست را بدست آورد.

 مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان “سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط‌زیست”، سه‌شنبه 18 مهرماه 1402 با حضور علی سلاجقه؛ رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست و انسیه خزعلی؛ معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در سازمان حفاظت محیط‌زیست برگزار گردید.

 در این دوره از ٢۶ برگزیده در ۶ گروه بخش مؤسسات عمومی و سازمان‌های دولتی – شرکت‌های خصوصی – شرکت‌های دانش‌بنیان – سازمان‌های غیردولتی محیط زیستی (سمن‌ها)- اشخاص حقیقی و بخش متخصصین و محققان دانشگاهی با اعطای تندیس و لوح جشنواره تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
دکتر محسن سلیمانی دانشیار دانشکده مهندسی منابع طبیعی برگزیده در بخش متخصصین و محققان دانشگاهی و حایز رتبه سوم این دوره از جایزه ملی محیط‌زیست شناخت شد.

وی در حوزه‌های تخصصی پایش و پالایش آلودگی‌های محیط‌زیست (خاک، آب‌وهوا)، گیاه‌پالایی و زیست پالایی، فناوری‌های نوین در محیط‌زیست و حذف آلاینده‌های نفتی و سایر آلاینده‌های آلی در محیط‌زیست از جمله چهره‌های علمی فعال محیط زیستی کشور است.

 اجرای ده‌ها پروژه تحقیقاتی در حوزه محیط‌زیست از جمله منشأیابی و سهم‌بندی ذرات معلق هوای شهر اصفهان، تهیه فهرست انتشار آلاینده‌های هوای شهر قم، تولید کود آلی بیولوژیک با نام تجاری سبزینه در مقیاس نیمه‌صنعتی، همچنین دستیابی به دانش فنی تولید مکمل پروتئینی برای تغذیۀ آبزیان و ماهیان زینتی با استفاده از کرم‌های خاکی و دستیابی به فناوری تولید کربن فعال از لجن بیولوژیک واحد تصفیه آب پالایشگاه تهران از جمله دستاوردهای علمی و تحقیقاتی دکتر سلیمانی تا کنون بوده است.

 گفتنی است در این مراسم، از فعالیت‌های جمعیت حمایت از منابع طبیعی و محیط‌زیست (پیام سبز) که با مشارکت اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان فعال محیط‌زیست دانشگاه صنعتی اصفهان تشکیل شده است، نیز در بخش سمن‌های غیردولتی تقدیر شد.

درباره ی نوید صنعت نیوز

مطلب پیشنهادی

چین آماده رمزگشایی از رازهای کیهانی با آشکارساز غول‌پیکر نوترینو JUNO!

در قلب چین، در اعماق 700 متری زیر زمین، یک پروژه علمی عظیم در حال شکل گرفتن است که می‌تواند درک ما از کیهان را متحول کند. آشکارساز نوترینوی جیانگ‌من (JUNO)، یکی از بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین آشکارسازهای نوترینوی جهان، مراحل پایانی ساخت خود را می‌گذراند و انتظار می‌رود تا پایان سال 2024 به بهره‌برداری برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *