پنجشنبه , 1 آذر 1403 - 6:09 بعد از ظهر

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش بنیان رئیس‌جمهور:حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تحت پوشش قانون جهش تولید

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در سفر به مازندران از یک شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه محصولات روشنایی بازدید کرد و با فعالان این شرکت به گفت‌وگو نشست.

به گزارش نوید صنعت نیوز، روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در حاشیه بازدید از خطوط تولید شرکت و کارخانه دانش‌بنیان مازی نور فعال در صنعت روشنایی گفت: توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی در طراحی و ساخت محصولات باکیفیت و رقابتی به حدی است که از ظرفیت حضور در بازارهای بین‌المللی برخوردار هستند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری با اشاره به تخصص نیروی انسانی کشور در ساخت محصولات حوزه روشنایی، هم‌پای استانداردهای جهانی افزود: قرارگرفتن تخصص نیروی انسانی توانمند در کنار عزم و اراده صنعتگر داخلی، زمینه‌ای فراهم کرده است که امکان طراحی و ساخت انواع محصولات حوزه روشنایی در کشور فراهم باشد.

دهقانی به تسهیلات مختلف معاونت علمی برای حمایت از شرکت‌های فناور و پیشران برای تولید محصولات قابل‌رقابت در بازارهای بین‌المللی اشاره کرد و گفت: معاونت علمی با تکیه به ابزارهای حمایتی از جمله قانون جهش تولید دانش‌بنیان از شرکت‌های فناور و پیشران برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمایت می‌کند.

وی با اشاره به حمایت معاونت علمی از شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا، نوآور و فناور برای حفظ و ارتقای نیروی انسانی و جذب نیروی انسانی جدید عنوان کرد: حمایت از تأمین سرمایه، ارتقای زیر ساخت‌های طراحی صنعتی، تحقیق و توسعه و کمک به رونق بازار صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان از دیگر حمایت‌های معاونت علمی ذیل قانون جهش تولید دانش‌بنیان است.

دهقانی با تأکید بر اهمیت ارتقای طراحی و نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان فناور به ایجاد شرکت‌های جدید بر مبنای تحقیق و توسعه، اشتغال تخصصی و حجم بازار کمک به سزای می‌کنند.
دهقانی در این بازدید، ضمن آشنایی با روند تولید محصولات در کارخانه شرکت مازی نور، از سالن‌های مونتاژ بخش‌های تحقیق و توسعه، آزمایشگاه تحقیقاتی، بخش فنی و مهندسی، مرکز طراحی، رنگ، ریخته‌گری و آبکاری این کارخانه بازدید کرد.

گفتنی است، فعالیت این شرکت دانش‌بنیان در صنعت روشنایی کشور، زمینه اشتغال مستقیم برای ۸۰۰ نفر در استان مازندران را فراهم کرده است.

درباره ی نوید صنعت نیوز

مطلب پیشنهادی

پژوهشکده معدنکاری هوشمند در دانشگاه صنعتی اصفهان راه اندازی شد

در پژوهشکده معدن‌کاری هوشمند چهار عضو هیئت‌علمی اصلی، سه عضو هیئت‌علمی پاره‌وقت،۱۰ محقق تمام‌وقت،۱۲ محقق پاره‌وقت،۱۳ دانشجوی کارشناسی‌ارشد و دکتری از رشته‌های مهندسی معدن، برق، کامپیوتر و مکانیک مشغول به فعالیت هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *