پنجشنبه , 1 آذر 1403 - 12:44 بعد از ظهر

حل بحران برق و ذخایر معدنی توسط فولاد مبارکه

عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت معدن و تجارت پس از بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی شرکت فولاد مبارکه این شرکت را به کمک در جهت توسعه اکتشافات معدنی فراخواند.

به گزارش  نوید صنعت نیوز، عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت معدن و تجارت پس از بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی شرکت فولاد مبارکه در جمع خبرنگاران ازپیشرفت پروژه نیروگاه فولاد مبارکه طی مدت کوتاه ۱۶ماهه ابراز خرسندی کرد.

علی آبادی با بیان اینکه نیروگاه سیکل ترکیبی فولاد مبارکه به عنوان یکی از زیرساخت های مهم کشور، در شرف بهره‌برداری است تا نیاز این مجموعه به انرژی را تامین کند، اظهار داشت: این مجموعه، یکی از نیروگاه‌های بسیار پیشرفته‌ای است که تجهیزات آن توسط گروه مپنا ساخته شده است.

وزیر صمت با اشاره به ظرفیت ۹۳۰ مگاواتی این نیروگاه خاطر نشان کرد: با راه اندازی این نیروگاه یکی از بهترین نیروگاه‌های سیکل ترکیبی کشور با راندمان ۵۸.۵ درصد ایجاد می شود.

وی ضمن ابراز خرسندی از این پیشرفت چشمگیر در حوزه انرژی و صنعت خاطر نشان کرد: مردم باید بدانند که ما با تکیه به توان داخلی می‌توانیم نیروگاه‌هایی با ظرفیت بالا احداث کنیم تا ایران در حوزه ساخت نیروگاه در جهان مطرح شود.

علی آبادی با اشاره به توانمندی فولاد مبارکه در تأمین تجهیزات :فولاد مبارکه در تأمین تجهیزات مورد نیاز خود ازجمله لوکوموتیو توجه زیادی به تولیدکنندگان داخلی داشته و به خاطر اعتماد به سازندگان داخلی قابل تقدیر و تبریک است.

وزیر صنعت و معدن کشور توسعه فولاد مبارکه را نیازمند توجه به بخش اکتشافات معدنی دانست و افزود: در بخش معدن کشور پایش مناسبی انجام نشده است. اکتشافات معدنی باید با جدیت بیشتری صورت گیرد. فولاد مبارکه از معادنی که از گذشته پایش شده برخوردار بوده و هست اما کافی نیست چراکه پاسخگوی طرح‌های توسعه این مجموعه نیست و لازم است فولاد مبارکه در این خصوص به کمک وزارت صمت بیاید.

گفتنی است وزیر صمت در سفر یک روزه خود به اصفهان امروز طرح توسعه پارک های انباشت و برداشت فولاد مبارکه را افتتاح و از روند ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی این شرکت صنعتی کشور بازدید کرد.

درباره ی نوید صنعت نیوز

مطلب پیشنهادی

چالش‌ها و فرصت‌های معادن سنگ لاشه در ایران: ظرفیت تولید، موانع و راهکارها

معادن سنگ لاشه به عنوان یکی از اصلی‌ترین منابع تامین مصالح ساختمانی در ایران، نقش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *