به گزارش نوید صنعت نیوز، اگر به صفحه ناسا نگاهی بیندازیم پر است از عکسها و اخبار لحظهای از پرواز فضایی کرو 7 . آخرین خبر ناسا با این تیتر است: «دریچه فضاپیمای دراگون اسپیس ایکس بسته شد» تا چهار فضانورد از چهار کشور دنیا در حال آماده شدن برای انجام سفری طولانی در فضا شوند.
پرواز فضایی کرو ۷ هفتمین ماموریت سرنشیندار اسپیس ایکس برای ناسا محسوب میشود. چهار فضانورد کرو ۷ فضاپیمای اسپیس ایکس قرار است ساعت ۱۱:۱۹ به وقت ایران، با کپسول دراگون برفراز موشک فالکون ۹ از مجتمع پرتاب 39A در مرکز فضایی کندی ناسا به ایستگاه فضایی بینالمللی اعزام شوند. زمان پرتاب ممکن است بهدلیل وضعیت آبوهوا یا عوامل فنی تغییر کند.
فضاپیمای دراگون حامل فضانوردان کرو ۷، شنبه صبح در ساعت ۹:۳۲ به وقت ایران به ایستگاه فضایی بینالمللی متصل خواهد شد. درهمینحال، تیم چهار نفرهی کرو ۶ که از ماه مارس در پایگاه مداری مشغول کار بودهاند، آماده میشوند تا پس از تحویل امور ایستگاه به خدمه کرو ۷، به زمین بازگردند. فرماندهی ماموریت کرو ۷ برعهده یاسمین مقبلی بهعنوان فضانورد ناسا است و آندریاس موگنسن، فضانورد دانمارکی آژانس فضایی اروپا (ایسا)، ساتوشی فوروکاوا، فضانورد سازمان اکتشافات هوافضای ژاپن (جاکسا) و کنستانتین بوریسوف، کیهاننورد سازمان فضایی روسیه (روسکاسموس)، سه عضو دیگر ماموریت فضایی کرو7 خواهند بود.
کرو ۷، اولین سفر یاسمین مقبلی به فضا پس از انتخابشدن بهعنوان فضانورد در سال ۲۰۱۷ است. مقبلی بهعنوان فرمانده ماموریت، مسئول تمام مراحل پرواز از پرتاب تا ورود دوباره جو خواهد بود و با سمت مهندس پرواز در ماموریتهای اکسپدیشن ۶۹ و ۷۰ در ایستگاه فضایی خدمت خواهد کرد.
آندریاس موگنسن در سال ۲۰۰۹ بهعنوان فضانورد ایسا انتخاب شد و پس از سفری ۱۰ روزه به ایستگاه فضایی بینالمللی با فضاپیمای سایوز در سال ۲۰۱۵، عنوان اولین شهروند دانمارکی در فضا را بهدست آورد. او بهعنوان خلبان کرو ۷ مسئول سامانهها و عملکرد فضاپیما خواهد بود. ساتوشی فوروکاوا بهعنوان عضوی از ماموریتهای اکسپدیشن ۲۸ و ۲۹، سابقهی ۱۶۵ حضور در فضا را در سال ۲۰۱۱ دارد و با کرو ۷، دومین سفر فضاییاش را تجربه خواهد کرد.
فوروکاوا اهل استان کاناگاوا ژاپن است و در سال ۱۹۹۹ بهعنوان فضانورد جاکسا انتخاب شد. او پزشک است و مدرک پزشکیاش را از دانشگاه توکیو و سپس دکترای علوم پزشکی را از همان دانشگاه دریافت کرد.او در سال ۲۰۱۸ بهعنوان کاندیدای آزمایشی کیهاننوردی وارد سپاه کیهاننوردان روسکاسموس شد و در ماموریتهای اکسپدیشن ۶۹ و ۷۰ مهندس پرواز خواهد بود.
اهداف ماموریت کرو ۷ خدمهی کرو ۷ درطول مدت حضور تقریبا ۶ ماههی خود در ایستگاه فضایی بینالمللی، پژوهشهای علمی جدیدی را انجام خواهند داد که برای آمادهسازی اکتشافات انسانی در فراتر از مدار نزدیک زمین سودمند هستند. این آزمایشها شامل جمعآوری نمونههای میکروبی از فضای بیرونی ایستگاه فضایی، اولین مطالعهی واکنش انسان به سفرهای فضایی با دورههای زمانی مختلف و بررسی جنبههای فیزیولوژیکی خواب فضانوردان خواهد بود. این موارد تنها برخی از ۲۰۰ آزمایش علمی و فناوری هستند که خدمهی کرو ۷ انجام خواهند داد.
چهار فضانورد کرو ۷ درنهایت در پایان سال جاری با ورود خدمه کرو ۸، آمادهی بازگشت به زمین و اتمام ماموریتشان خواهند شد.