پنجشنبه , 1 آذر 1403 - 12:50 بعد از ظهر

دانش‌بنیان‌ها می‌توانند زمینه حل چالش 6 محور آب استان را فراهم کنند

معاون شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند زمینه حل چالش 6 محور آب استان را فراهم کنند.در دو سال اخیر 14 طرح تحقیقاتی به فرجام رسید؛

بابک ابراهیمی در نشست رفع نیازهای فناورانه شرکت آب منطقه‌ای اصفهان اظهار کرد: نیازهای فناورانه شرکت آب منطقه‌ای اصفهان استحصال و 6 محور پروژه با ماهیت دانش‌بنیان تعریف شده است.

وی با اشاره به این که در دو سال اخیر 14 طرح تحقیقاتی تقاضامحور به فرجام رسید، افزود: اولویت شرکت آب منطقه‌ای اصفهان انعقاد قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان به دلیل مرجعیت علمی و برون‌داد پژوهشی آنها است.

ابراهیمی با بیان این که در استان اصفهان پتانسیل خوبی از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع چالش‌های آب وجود دارد، تصریح کرد: برای نیل به این هدف شرکت آب منطقه‌ای اصفهان و شرکت‌های دانش‌بنیان باید دست‌به‌دست هم بدهند و این جلسه برای بحث و تبادل نظر در این باره تشکیل شده است.

عضو هیئت‌مدیره شرکت آب منطقه‌ای اصفهان ادامه داد: احداث نیروگاه برقابی بهینه در مسیر خط انتقال آب کاشان، تولید تجهیزات انبوه کنترل برخط آب‌های زیرزمینی و سطحی استان، تولید انبوه کنتورهای هوشمند، بررسی و پایش پیامدهای خشکسالی و منشأ میزان آلودگی‌های ورودی به رودخانه، 6 تقاضای فناوری محور آب منطقه‌ای اصفهان در حال حاضر است.

ابراهیمی ضمن تأکید دوباره بر برگزاری این نشست باهدف تقویت و هم‌افزایی ارتباط شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت آب منطقه‌ای اصفهان یادآور شد: راه‌های ورود این شرکت‌ها برای حل مسائل آب تدارک‌دیده‌شده است و تسهیل می‌شود.

در ادامه رئیس گروه تحقیقات کاربردی، مهندس حمید یوسفیان خاطرنشان کرد: باتوجه‌به حمایت مالی و معنوی معاونت فناوری ریاست‌جمهوری و دفتر تحقیقات و فناوری آوری شرکت مدیریت منابع آب ایران در مجموعه دفتر تحقیقات شرکت آب منطقه‌ای اصفهان و با راهبری شرکت کارگزاری ایریک در زمینه پروژه‌های دانش‌بنیان، شرکت دانش‌بنیان ایریک مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان شش پروژه یاد شده را در سه‌فاز انجام مطالعات و پژوهش، اجرای صنعتی پایلوت پروژه بهینه شده از نظر فنی و اقتصادی و تولید انبوه بهینه و اقتصادی، راهبری و اجرا می‌کند.

وی افزود: این پروژه‌ها برای مانیتورینگ آب استان و پایش محیط زیستی زاینده‌رود اهمیت حیاتی دارد و پیگیری آنها تا زمینه اجرا به‌صورت جدی در دست اقدام است.

اولین نشست رفع نیازهای فناورانه شرکت آب منطقه‌ای اصفهان سی‌ام مردادماه 1402 در محل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان و با حضور اساتید دانشگاه و مدیران عامل شرکت‌های دانش‌بنیان استان برگزار شد.

درباره ی نوید صنعت نیوز

مطلب پیشنهادی

پژوهشکده معدنکاری هوشمند در دانشگاه صنعتی اصفهان راه اندازی شد

در پژوهشکده معدن‌کاری هوشمند چهار عضو هیئت‌علمی اصلی، سه عضو هیئت‌علمی پاره‌وقت،۱۰ محقق تمام‌وقت،۱۲ محقق پاره‌وقت،۱۳ دانشجوی کارشناسی‌ارشد و دکتری از رشته‌های مهندسی معدن، برق، کامپیوتر و مکانیک مشغول به فعالیت هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *