جمعه , 23 شهریور 1403 - 9:17 بعد از ظهر

مشاهده دماسنج مشکلات فولاد در تابلو بورس

به گزارش نویدصنعت‌نیوز، همایش تاب‌آوری در صنعت فولاد، روز دوشنبه،27 شهریورماه در هتل هما تهران برگزار شد. در ابتدای این همایش، بهرام سبحانی،رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران  اظهار کرد: صنعت فولاد صنعتی است که اینرسی زیادی دارد، دماسنج مشکلات صنعت فولاد در تابلو بورس دیده می‌شود.

وی افزود: صنعت فولاد با تولید ۳۲ میلیون تن در سال توانسته در بین ۱۰ کشور برتر تولیدکننده در جهان قرار بگیرد و کماکان صنعت فولاد با چالش‌هایی مواجه است.

رئیس انجمن فولاد ایران اعلام کرد: بخشنامه اخیر بانک مرکزی در خصوص ارائه کل درآمدهای ارزی واحدهای تولیدی به بانک مرکزی و سپس ثبت سفارش و در نوبت قرار گرفتن جهت خرید ملزومات از جمله مهمترین مشکلات جدی صنعت فولاد است. یک سوم ظرفیت نصب شده در صنعت فولاد قابل بهره‌برداری نیست.
 سبحانی  اظهار کرد: صنعت فولاد صنعتی است که اینرسی زیادی دارد، دماسنج مشکلات صنعت فولاد در تابلو بورس دیده می‌شود.
وی افزود: صنعت فولاد با تولید ۳۲ میلیون تن در سال توانسته در بین ۱۰ کشور برتر تولیدکننده در جهان قرار بگیرد و کماکان صنعت فولاد با چالش‌هایی مواجه است.
رییس انجمن فولاد ایران: بخشنامه اخیر بانک مرکزی در خصوص ارائه کل درآمدهای ارزی واحدهای تولیدی به بانک مرکزی و سپس ثبت سفارش و در نوبت قرار گرفتن جهت خرید ملزومات از جمله مهمترین مشکلات جدی صنعت فولاد است. یک سوم ظرفیت نصب شده در صنعت فولاد قابل بهره‌برداری نیست. امروز صنعت فولاد با تولید بیش از ۳۲ میلیون تن در سال در مسیر بالندگی خود قرار دارد؛ اما یک‌سوم از ظرفیت نصب شده قابل بهره‌برداری نیست.
سبحانی گفت: سال ۸۵ با واگذاری تولید فولاد به بخش‌خصوصی شاهد تحولی در صنعت فولاد بودیم و این اقدام نقطه‌عطفی در صنعت فولاد به شمار می‌آید اما آیا امروز دولت می‌تواند در هر تصمیم‌گیری بخش‌خصوصی فولاد ورود کند؟
وی افزود: برخی بخش‌نامه‌های صادر شده خود تبدیل به مانعی برای تولید فولاد شده‌اند. به طور مثال بخش‌نامه اخیر بانک مرکزی که درخصوص تامین ارز می‌باشد، تاسف‌بار است. شرکت‌های فولادی آماده تامین ارز مورد نیاز واردات خود از محل درآمد صادراتی خود هستند اما اگر از این امر جلوگیری شود و مانع از تزریق مواداولیه به کارخانجات گردد، تبدیل به بحران تازه‌ای برای تولید خواهد شد.
سبحانی اظهار کرد:حاکمیت قبل از ابلاغ دستورالعمل و بخش‌نامه‌های جدید، تبعات آن را بپذیرد. تجمیع واحدهای کوچک مقیاس می‌تواند تاب‌آوری تولید را در بلندمدت بالا ببرد به گفته وی برخی از کوره‌های القایی به دلیل قیمت مواداولیه از جمله آهن‌اسفنجی در آستانه تعطیلی است. در شرایط فعلی واحدهای کوچک القایی زیادی وجود دارد که لازم است با هم ادغام شوند و یا واحدهای پراکنده با هم یکی شوند تا تاب‌آوری بیشتر شود، وگرنه محکوم به شکست هستند.
رئیس انجمن فولاد ایران در پایان گفت: هر چقدر واحدهای تولیدی در صنعت فولاد بهم پیوسته باشد، تاب آوری آن افزایش خواهد یافت.

درباره ی نوید صنعت نیوز

مطلب پیشنهادی

قطعی برق 145 نفر را در آسانسور محبوس کرد

منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، در گفت‌وگو با خبرنگار نوید صنعت نیوز اعلام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *