پنجشنبه , 1 آذر 1403 - 1:48 بعد از ظهر

 رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان حکمرانی حوزه فناوری کشور را بر عهده دارد

 رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عصر روز چهارشنبه در بازدید از این شهرک با بیان اینکه حکمرانی حوزه فناوری کشور بر عهده شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است، بیان کرد: این مجموعه می‌تواند به تنظیم دقیق نظام ارزیابی پارک‌های فناوری در وزارت علوم کمک کند.

 به گزارش نوید صنعت نیوز، روح‌الله رازینی، رئیس هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف در این دیدار با بیان اینکه وزارت علوم به دنبال تقویت رویکرد تضمین کیفیت پارک‌ها و مراکز رشد است افزود: انتظار داریم، پارک‌های علم و فناوری ما را در کنار خود بدانند. با حضور در این نشست‌ها، مسائل و مشکلات حوزه فناوری را می‌شناسیم و در جلسات وزارت علوم بتوانیم به رفع آن‌ها کمک می‌کنیم.

 وی افزود: ما باید با رویکرد صیانتی به حوزه فناوری و دانش‌بنیان نگاه کنیم و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان می‌تواند به تقویت این نگاه کمک کند.

 رازینی با اشاره به این مهم که حوزه فناوری می‌تواند مزیت رقابتی برای مجموعه وزارت علوم داشته باشد، خاطرنشان کرد: دیدن دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار امیدبخش است و باید بتوانیم از پارک‌های فناوری و شرکت‌های زیرمجموعه برای حل مسائل و چالش‌های حوزه آموزش عالی، پژوهش و فناوری استفاده کنیم.
دکتر قاسم مصلحی رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز در این نشست گفت: در حال حاضر ۶۷۵ شرکت فناور و دانش‌بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر هستند که نرخ موفقیتشان بیش از ۷۵ درصد است.
وی افزود: واحدهای فناور مستقر در شهرک بر اساس ماده ۹ قانون حمایت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان از پرداخت مالیات و عوارض معمول کشور معاف هستند
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این شهرک در روابط بین‌المللی نیز از موقعیت خوبی برخوردار است و عضو هیئت‌مدیره انجمن پارک‌های علمی آسیا (ASPA) و نیز اولین عضو ایرانی انجمن جهانی پارک‌های علم و فناوری (IASP) است.
مصلحی با اشاره به نقش شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در راه‌اندازی مرکز منطقه‌ای توسعه مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری توسط سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) افزود: این مرکز در سال ۱۳۸۹ در این شهرک تأسیس شده و در چارچوب وظایف این مرکز آموزش‌های لازم به کشورهای درحال‌توسعه نظیر نیجریه، عمان و کشورهای عضو سازمان اکو برای آشنایی با نحوه راه‌اندازی و مدیریت مراکز رشد و پارک‌های فناوری داده شده است.

درباره ی نوید صنعت نیوز

مطلب پیشنهادی

پژوهشکده معدنکاری هوشمند در دانشگاه صنعتی اصفهان راه اندازی شد

در پژوهشکده معدن‌کاری هوشمند چهار عضو هیئت‌علمی اصلی، سه عضو هیئت‌علمی پاره‌وقت،۱۰ محقق تمام‌وقت،۱۲ محقق پاره‌وقت،۱۳ دانشجوی کارشناسی‌ارشد و دکتری از رشته‌های مهندسی معدن، برق، کامپیوتر و مکانیک مشغول به فعالیت هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *