جمعه , 2 آذر 1403 - 3:14 قبل از ظهر

هوش مصنوعی به مبارزه با تغییرات آب و هوایی آمد

به گزارش نوید صنعت نیوز به نقل از یونیسف، هوش مصنوعی (AI) در حوزه های مختلفی از جمله سلامت، آموزش و صنعت در سراسر جهان پیشرفت های چشمگیری داشته است، اما این فناوری پیشرفته چگونه می تواند به جهان کمک کند تا با تغییرات آب و هوایی مقابله و کاهش دهد؟

با راه اندازی اخیر شورای مشاور هوش مصنوعی به رهبری سازمان ملل، یک روند جهانی رو به رشد برای استفاده از یادگیری ماشین برای یافتن راه حل های مناسب برای چالش های مشترک ایجاد شده است. AI با افزایش توانایی پردازش حجم عظیمی از داده ها، استخراج دانش مفید و بهبود مدل های پیش بینی، بازی را تغییر می دهد و تعداد رو به افزایشی از دولت ها، شرکت ها و شرکای جامعه مدنی با هم همکاری می کنند تا از فواید زیاد آن بهره ببرند. این شامل تسریع و گسترش تلاش ها برای تحقق اهداف جهانی مانند دستور کار 2030 و 17 هدف توسعه پایدار (SDGs) است که به عنوان طرح جهانی برای ساختن سیاره ای سبزتر، تمیزتر و عادلانه تر عمل می کنند.

پیش از برگزاری آخرین کنفرانس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل (COP 28) که از انتهای نوامبر در دبی آغاز می شود، خبرگزاری سازمان ملل به بررسی اینکه AI چگونه به جهان، از جوامع تا شرکت ها تا قانون گذاران، در مقابله با تغییرات آب و هوایی کمک می کند، می پردازد.

فناوری های مبتنی بر AI قابلیت های بی سابقه ای را برای پردازش حجم عظیمی از داده ها، استخراج دانش مفید و بهبود مدل های پیش بینی بر اساس سازمان جهانی هواشناسی (WMO) سازمان ملل. ارائه می دهند،
این بدان معناست که مدل سازی و پیش بینی بهتر الگوهای تغییرات آب و هوایی که می تواند به جوامع و مقامات کمک کند تا استراتژی های موثر سازگاری و کاهش را طراحی کنند.

چندین آژانس سازمان ملل در بوروندی، چاد و سودان از طریق یک پروژه مبتنی بر AI به جوامع آسیب پذیر کمک می کنند تا تغییرات محیطی گذشته در اطراف نقاط دور را را بررسی کنند و پیش بینی های آینده ای را برای اطلاع از اقدامات سازگاری و اقدامات پیش بینی شده برای یکپارچه سازی در برنامه ریزی بشردوستانه ارائه دهند

در سطح محلی، داده های بهتر می تواند تغییر بازی را ایجاد کند. برای مثال، برنامه MyAnga به چوپانان کنیایی کمک می کند تا برای خشکسالی آماده شوند.

با ارسال داده های ایستگاه های هواشناسی و ماهواره های جهانی به تلفن همراه آنها، گله داران می توانند برای آینده برنامه ریزی کنند، مدیریت بهتری بر چرخه های خود داشته باشند و ساعت ها از جستجوی مراتع سبز صرفه جویی کنند.

درباره ی نوید صنعت نیوز

مطلب پیشنهادی

پژوهشکده معدنکاری هوشمند در دانشگاه صنعتی اصفهان راه اندازی شد

در پژوهشکده معدن‌کاری هوشمند چهار عضو هیئت‌علمی اصلی، سه عضو هیئت‌علمی پاره‌وقت،۱۰ محقق تمام‌وقت،۱۲ محقق پاره‌وقت،۱۳ دانشجوی کارشناسی‌ارشد و دکتری از رشته‌های مهندسی معدن، برق، کامپیوتر و مکانیک مشغول به فعالیت هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *