به گزارش نویدصنعت نیوز علیرغم تلاش های بی وقفه دستگاههای نظارتی در راستای کنترل و سختگیری بر مرزها، اشتغال اتباع بیگانه غیرمجاز در سال های اخیر به یکی از چالشهای اساسی بازار کار ایران تبدیل شده و پیامدها و ناهنجاریهای متعددی را به همراه داشته است.
در این راستا مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان با تاکید بر اهمیت موضوع بیان داشت: اتباع کشورهای مختلف بیش از نیم قرن است که در کشور ما زندگی میکنند و هیچ کشوری به اندازه ایران نسبت به اتباع بیگانه چنین نگاه مثبت و همدلانه ای نداشته است.
محمدی فشارکی با اشاره به نقاط اشتراک فرهنگی، زبانی و دینی میان ملت ایران و مردم افغانستان، افزود: این اشتراکات بویژه در دوران بحران و جنگ زمینه ساز همزیستی مسالمت آمیز میان دو کشور بوده است، اما اکنون که افغانستان به ثبات نسبی دست یافته، ضروری است شرایطی فراهم گردد که این عزیزان به وطن خود بازگردند.
وی در ادامه گفت: متاسفانه شمار زیادی از فرصت های شغلی که می تواند در اختیار جویندگان کار ایرانی قرار گیرد به وسیلۀ اتباع بیگانۀ غیرمجاز اشغال شده است، از اینرو بکارگیری این افراد به هر عنوان در واحدهای صنفی به شدت ممنوع بوده و با کارفرمایان متخلف برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت.
جواد محمدی فشارکی تاکید کرد: در شرایط کنونی که میتوان از ظرفیت های فارغ التحصیلان و افراد جویای کار داخلی بهره برداری کرد، شایسته نیست کارفرمایان سودجو تنها به منظور فرار از پرداخت حق بیمه و ارائۀ دستمزد پایین، نیروی کار خارجی غیر مجاز را به خدمت بگیرند.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان در پایان خاطرنشان کرد: تیمهای بازرسی و نظارت اصناف استان به بازرسی از واحدهای صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی خواهند پرداخت و متصدیان این واحدها موظف اند ضمن تسویه حساب با اتباع غیر مجاز، از بکارگیری آنها در محل کسب خودداری نمایند؛ چرا که طبق قانون، کارفرمایانی که اتباع غیرمجاز را به کار میگیرند، مرتکب تخلف شده و برابر ضوابط قانونی با آنان برخورد خواهد شد.
برچسبمحمدی، فشارکی، بازرسی، اصناف، اتباع، افغانستانی، اصفهان
مطلب پیشنهادی
پژوهشکده معدنکاری هوشمند در دانشگاه صنعتی اصفهان راه اندازی شد
در پژوهشکده معدنکاری هوشمند چهار عضو هیئتعلمی اصلی، سه عضو هیئتعلمی پارهوقت،۱۰ محقق تماموقت،۱۲ محقق پارهوقت،۱۳ دانشجوی کارشناسیارشد و دکتری از رشتههای مهندسی معدن، برق، کامپیوتر و مکانیک مشغول به فعالیت هستند.