شنبه , 19 آبان 1403 - 7:46 بعد از ظهر

سرمایه‌گذاری 1.5 میلیارد دلاری کانادا برای حمایت از مواد معدنی حیاتی

به گزارش نویدصنعت نیوز، وزارت انرژی و منابع طبیعی کانادا اولین فراخوان حمایت از پروژه های معدنی حیاتی راه اندازی کرده است.

صندوق 1.5 میلیارد دلار کانادا (1.1 میلیارد دلار) برای یک دوره هفت ساله در دسترس خواهد بود. این صندوق به رفع موانع زیرساختی کلیدی برای تولید و بازاریابی پایدار مواد معدنی حیاتی از جمله لیتیوم، نیکل، کبالت، گرافیت، روی و غیره کمک خواهد کرد.

مواد معدنی حیاتی در توسعه فناوری پاک، به ویژه در باتری‌ها، توربین‌های بادی و پنل‌های خورشیدی در مرکز توجه قرار گرفته‌اند. این فناوری ها در مبارزه با تغییرات آب و هوایی و دستیابی به انتشار خالص کربن صفر بسیار حیاتی هستند.

بودجه وزارت کانادا از ابتکارات انرژی پاک و برق رسانی و همچنین پروژه های حمل و نقل و زیرساخت مورد نیاز برای توسعه پایدار مواد معدنی حیاتی حمایت خواهد کرد. CFP که اولین مورد از بسیاری از موارد تحت CMIF است، شامل حداکثر 300 میلیون دلار کانادا در کمک مالی است که تحت دو طرح در دسترس است.

این طرح ها شامل جریان پیش از ساخت و توسعه پروژه و همچنین جریان استقرار زیرساخت ها است. متقاضیان غیردولتی می توانند تا سقف 50 میلیون دلار کانادا برای هر پروژه و دولت های استانی و منطقه ای می توانند تا 100 میلیون دلار کانادا برای هر پروژه درخواست کنند.

جاناتان ویلکینسون، وزیر انرژی و منابع طبیعی کانادا گفت: «مواد معدنی حیاتی یک فرصت اقتصادی نسلی برای کانادا هستند. پیش‌بینی می‌شود که به‌عنوان توانمندکننده‌های اصلی فناوری‌های پاک و منابع انرژی پاک، تقاضا برای مواد معدنی حیاتی به‌طور تصاعدی افزایش یابد، زیرا اقتصاد جهانی به سمت راه‌حل‌های کم کربن حرکت می‌کند.

کانادا از طریق صندوق زیرساخت مواد معدنی حیاتی 1.5 میلیارد دلاری کانادا، سرمایه‌گذاری استراتژیک در پروژه‌هایی انجام خواهد داد تا به توسعه پایدار این مواد معدنی کمک کند و موقعیت کانادا را به عنوان تامین‌کننده جهانی منتخب برای فناوری پاک، انرژی پاک و منابع جهان تقویت کند.

در دسامبر 2022، کانادا استراتژی مواد معدنی حیاتی خود را با هدف تبدیل شدن به یک تامین کننده جهانی مواد معدنی حیاتی راه اندازی کرد. این استراتژی با 3.8 میلیارد دلار کانادا در بودجه فدرال حمایت شد. هدف افزایش تولید و فرآوری 31 ماده معدنی حیاتی بود.

به عنوان بخشی از این استراتژی، دولت برنامه هایی را برای بازنگری در فرآیندهای مجوز برای کاهش زمان لازم برای راه اندازی پروژه های معدنی اعلام کرد.

درباره ی نوید صنعت نیوز

مطلب پیشنهادی

خسارت شدید به باغات سمیرم بر اثر طوفان و بارش‌های ناگهانی؛ سرعت باد به ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت رسید

منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان، اعلام کرد که طوفان‌های لحظه‌ای و بارش‌های شدید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *