پنجشنبه , 20 دی 1403 - 6:37 بعد از ظهر

نهضت اتمام پروژه های بر زمین مانده؛ اولویت دولت سیزدهم

مطالبات دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان به گوش دولت رسید
نهضت اتمام پروژه های بر زمین مانده؛ اولویت دولت سیزدهم
مهندس محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری عصر امروز در نشستی با عنوان” از وعده های دولت چه خبر” در تالار شهید فتوحی در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان حضور یافت و به دغدغه ها و مطالبات دانشجویان پاسخ داد.
مهندس محسن منصوری، با بیان اینکه اولویت دولت سیزدهم نهضت اتمام پروژه‌های بر زمین‌مانده است تصریح کرد: طرح انتقال آب از دریای عمان به فلات مرکزی در پنج محور از جمله محور اصفهان به‌سرعت پیش می‌رود و تاکنون 10 هزار میلیارد تومان در این طرح هزینه شده است. طرح‌های تکمیل سد خرسان و کوهرنگ ۳ در دولت سیزدهم اجرا شده است.

وی در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان بیش از یک میلیارد متر مکعب کسری منابع آب دارد وعده داد: دولت سیزدهم طرح‌های آب اصفهان را به نتیجه برساند و ادامه داد: درآمد حاصل از مولدسازی بخشی از اراضی دولتی، صرف پروژه‌های آب استان اصفهان خواهد شد. مردم بخشی از مشکلات مربوط به خشکسالی را درک می‌کنند؛ اما مشکلات حوزه مدیریت آب قابل‌توجیه نیست و باید رفع شود؛ دولت به‌طورجدی پیگیر حل مسئله آب اصفهان است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان با پذیرش مسئله ضعف در اشتغال تحصیلات تکمیلی بیان کرد: وعده ایجاد یک میلیون شغل در سال محقق شده و این قابل صحت سنجی از سامانه تأمین اجتماعی است.

محسن منصوری افزود: در حوزه اشتغال کارگری در بیش از ۲۰ استان نیاز صنعت به بازار کار و اشتغال پیشی گرفته است. استان اصفهان یکی از استان‌هایی است که با کمبود نیروی کارگری مواجه است؛ اما ما در حوزه اشتغال دانش‌آموختگان کارشناسی‌ارشد و دکترا ضعف داریم و باید بر این مسئله کار کنیم.

مهندس منصوری با بیان اینکه مهم‌ترین اقدام دولت سیزدهم، جبران کسری و ناترازی بودجه بوده است خاطرنشان کرد: نرخ تورم تولید در مردادماه و شهریورماه ۱۴۰۰ که دولت را تحویل گرفتیم ۱۰۳ درصد بود، این تورم تولید یک شاخص پیش‌نگر است که خبر از اتفاقات بعدی می‌دهد.

معاون اجرایی رئیس جمهور در پاسخ به وضعیت عدالت آموزشی کشور گفت: در بخش عدالت آموزشی مسایل و مشکلاتی وجود دارد اما دولت دانش آموزان مستعد مناطق محروم را بورسیه می کند.دولت در حوزه کنکور تحول جدی ایجاد کرد، استرس و فشاری که در حوزه کنکور وجود داشت برطرف شده و به سهم امتحانات نهایی اضافه شد.

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری در پاسخ به این سؤال که دولت در چه حوزه‌هایی تحول داشته است اذعان داشت: در حوزه سیاست خارجی قطعاً تحول داشتیم. ما را متهم می‌کردند زبان دنیا را بلد نیستیم. کثرت سفرهای مولد رئیس‌جمهور منجر به گره‌گشایی‌های مالی و حل مسائلی از جنس گاز ترکمنستان، برق پاکستان، آزادسازی پول‌های بلوکه شده، دور زدن تحریم‌ها و گسترش روابط سیاسی معطوف به منافع اقتصادی شده است.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه دولت سیزدهم با عزت مسائل سیاست خارجی را دنبال می‌کند ادامه داد: ما آب‌ونان مردم را به دست کدخدا و برجام و مذاکرات گره نزدیم، برای حل مشکلات کاسه گدایی به دست نگرفتیم. تحریم‌ها اثرگذار است؛ اما معتقدیم با استفاده از ظرفیت‌های درون‌زای داخلی می‌توانیم مسائل را حل کنیم.

مهندس منصوری در پاسخ به دغدغه‌های معیشتی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: تورم مسکن و خودرو در چند ماه اخیر نزولی بوده است. هرچند باید این مسئله در سفره‌های مردم محسوس شود. نرخ تورم ما در حوزه مسکن در شش ماه گذشته نزولی بوده است و در ماه گذشته تورم مسکن منفی ۲.۲ درصد بوده و این اتفاق بسیار مهمی است، یعنی مسکن به لطف خدا وارد فرایند تورم نزولی شده است.

معاون رئیس‌جمهور همچنین در پاسخ به نحوه حکمرانی فضای مجازی گفت: این یک قاعده بین‌المللی است و در کشورهایی همچون چین و آمریکا هم وجود دارد. هر پلتفرمی قوانین و قواعد حکمرانی کشور را بپذیرد می‌تواند فعالیت کند.
مهندس منصوری در پاسخ به مسئله انتقال آب اصفهان خاطرنشان کرد: آب منطقه‌ای در استان‌ها ایجاد شده است؛ اما حکمرانی توسط وزارت‌خانه انجام می‌شود. این‌گونه نیست که برخی تصمیمات تنها در ساختارهای استانی گرفته شود. برخی مسائل آب باید بین استانی، بین‌حوزه‌ای و بین‌بخشی تصمیم‌گیری شود. ناچاریم اولویت را به تأمین آب شرب بدهیم. بین کشاورزی و شرب در نقطه حکمرانی اولویت را به آب شرب می‌دهیم.
معاون رئیس‌جمهور گفت: با نگاه مثبت دولت به مقوله جوان‌گرایی تحولات خوبی اتفاق افتاده است و اکنون جوانان در مسئولیت‌های کلیدی و رده‌های مختلف مدیریتی عهده‌دار مسئولیت شده‌اند.

درباره ی نوید صنعت نیوز

مطلب پیشنهادی

شش بانوی پژوهشگر دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع پراستنادترین پژوهشگران کشور

براساس آخرین گزارش مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، ۶۶۵ بانوی پژوهشگر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *