دوشنبه , 1 بهمن 1403 - 9:12 بعد از ظهر

مدیرعامل شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا مطرح کرد: توسعه استان سیستان و بلوچستان با اجرای پروژه مس جانجا

به گزارش نوید صنعت نیوز،حسین ابراهیمی‌نسب، مدیرعامل شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا در خصوص پروژه مس جنجا بیان کرد: بالغ بر ۳۰۰ میلیون‌ تن ذخیره مس با عیار ۰.۲۶ درصد در معدن شناسایی شده و پیش‌بینی می‌شود تا ابتدای سال ۱۴۰۶، پروژه به مرحله بهره‌برداری برسد. در این راستا با احداث کارخانه ۱۶ میلیون تنی، امکان تولید ۱۳۰ هزار تن کنسانتره مس با عیار ۲۶ درصد فراهم خواهد شد.

ابراهیمی‌نسب با تاکید بر اینکه این پروژه جزو پیشروترین طرح‌های معدنی محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: تاکنون بالغ بر ۱۰ هزار متر حفاری استریل انجام شده است تا از احداث کارخانه بر روی ذخایر معدنی جلوگیری شود. پس از تدوین برنامه‌ها و سیاست‌گذاری‌ها، نسبت به انتخاب مشاوران و پیمانکاران از طریق مناقصه اقدام شد و هم‌اکنون بالغ بر ۵۰۰ هزار تن باطله‌برداری از معدن توسط پیمانکار مربوطه به انجام رسیده است.

وی در خصوص زمان بهره‌برداری پروژه، تصریح کرد: مدت احداث کارخانه پنج سال در نظر گرفته شده است که تا پایان امسال نسبت به انتخاب پیمانکار «EPC» کارخانه تغلیظ اقدام خواهد شد و برآورد می‌شود این کارخانه تا ابتدای سال ۱۴۰۶ به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا، سرمایه‌گذاری پروژه را بالغ بر ۴۰۰ میلیون یورو اعلام کرد و گفت: تاکنون بخشی از هزینه پروژه از سوی سرمایه‌گذاران تامین شده‌ و سرمایه شرکت به دو هزار  میلیارد ریال افزایش یافته‌ است.

ابراهیمی‌نسب در پایان با تاکید بر اینکه صنایع مس کشور از کیفیت و مزیت رقابتی بالایی برای صادرات برخوردار است، یادآور شد: مهم‌ترین چالش پیش‌ روی این پروژه تامین زیرساخت‌ها به‌ خصوص در حوزه آب و برق است که در این‌ زمینه مذاکرات مختلفی صورت گرفته و با توجه به مشکلات موجود، نیازمند حمایت بیشتر مسئولان مربوطه هستیم. هم‌اکنون بالغ بر ۱۰۰ نفر در پروژه مشغول به‌کار هستند که با رسیدن به مرحله بهره‌برداری، زمینه اشتغال‌زایی بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ نفر به طور مستقیم فراهم خواهد شد؛ ضمن اینکه تلاش شده است تا دانش فنی در منطقه پایه‌گذاری شود.

درباره ی نوید صنعت نیوز

مطلب پیشنهادی

چالش‌ها و فرصت‌های معادن سنگ لاشه در ایران: ظرفیت تولید، موانع و راهکارها

معادن سنگ لاشه به عنوان یکی از اصلی‌ترین منابع تامین مصالح ساختمانی در ایران، نقش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *